Kannie help om te wonder wie hulle nou eintlik was nie

Doffie Dak

Minwoorde

VAKTAP

Viva L’Morte

Oer Siel

Sibling

Frederik (Jammer Frederik, ek het deurmekaar geraak met jou en Albertus se name)

Albertus (Dankie Anha)

47 thoughts on “Kannie help om te wonder wie hulle nou eintlik was nie

 1. Dan was daar ook nog een Рkannie nou die naam onthou nie Рwat ges̻ het hy/sy ken my goed of lankal of so iets.

 2. O! nie die een wat sulke mooi gedigte skryf nie..
  Daar is nog ‘n paar name maar party weet ek wie hulle was want hulle het hulself weggegee as hulle goeters comment wat hulle dan gou weer afvee
  🙂

 3. Of altans Albertus. Sy naam was nie Frederik nie. Dan was hy ook daai hondjie wat vir Charlene so uitmekaar gevloek het terwyl Adage by hom gatgekruip het. En toe Spekbek oeit is die hond ook sommer weg.

 4. Sy sê mos hier onder sy praat nie van jou nie. Sy het ook net die naam verkeerd. Gaan Me MyselfAai op ‘n anderplek toe.

 5. almal interessante bloggers,
  net soos finkel en koljander
  of soos Kelkiewyn en Aspris
  die een is maar amper net
  soos die ander …
  spy vs spy ?

 6. Bullying the babies again, Poor Little Girl Lost?

  Why don’t you rather expand on your own trolling activities, Tagliattelle-Anha? Tell us how it feels to log in as a troll and then use that freedom to call people all sorts of vulgar names.

 7. Awwww…kyk wie skeur haarself weg van haar hartverskeurende toestand van hartseer oor die stand van die wêreld soos deur haarself adverteer. Our suave friend Post. “I sit for hours at night crying over the way the world is”. Jir wat ‘n klomp aansitterige nonsens!
  Ek trol onder Anha. En jy weet dit en kan dit nie vat nie want jy moet jouself verlaag om unsuave te wees en onder ‘n ander naam inlog om jou sê te sê.
  But run along…while you waste time with me here there is no one crying over the world. Skynheilige moer.

 8. Antjie : dit is duidelik dat jy nie kan bekostig om kwaad te word vir die mense naaste aan jou nie, nou haal jy dit maar uit op onbekendes op ‘n blog . Ek is net nie so seker dat die soort terapie noodwendig genesing sal bring nie.

 9. Wow Expi, you know this is going to really flip her switch, she hates people analysing her when they haven’t had her on a couch for hours.

 10. Dis oraait, my pa het ook altyd baklei en gevloek as ek die lap vergeet het waarmee hy my broer se graf wou skoonvee. Ons ken nie mense se sorrows as hulle so baklei nie. Ek is net jammer dat ek weereens hier met leë hande staan.

 11. Frederik, seriously, you need to grow a pair of cojones. If you do not want to get involved in a fight you need to do the ignore thing, like the rest of the bloggers. You cannot whimper and hesitate when you are in the vicinity of a cyber bully.

 12. Nee wat dit gaan nie werk nie. Ek kom help maar net met die laaste asempie orgasme wat Kelkiewyn daaruit kry om hierdie soort blog op te sit om te stir.
  But hey Post! The world is missing it’s only sympathizer. Who sits at night…crying her eyes out…over the world…notice me plies…pick me plies…coz I cry…for hours…over the world…en vertel dit…

 13. We are not discussing me, Little Girl Lost, we are discussing you and your trolling habits. Now…come on…tell us how you managed to troll the blogs for ages…let us in on your big secret…how the rest of us stupid bloggers fell for it…

 14. I don’t go through life trying to save face and worry about hiding who looks back at me in the mirror like you. Any form of conversation you have here is calculating and has hidden nuances of how great a person you want people to think you are. You can keep on saying I trolled, but it is the fact that I say what I want to as myself that gets you everytime. Hehe.

 15. I had more respect for you when you didn’t troll, Little Girl Lost. But don’t keep changing the subject, I am not interested in hearing about myself, I want to know all about you and your trolling. So, how did it feel, was it exiting, exhilarating, did it totally blow your mind? Especially the sections where you trolled yourself and managed to fool all of us, don’t hold back, those are the best ones.

 16. Damn, I have to go now, I have places to be, people to see, you know how it is…or wait, you don’t…I will see you tonight, don’t miss me too much, love and kisses.

 17. Ag gaap. Just because you demand doesn’t mean you sound convincing. You can keep us running in circles here, but I think it is open and clear that you are reminded a bit of the fact that there will always be someone a little more clever than you are. Who sees through your carefully chosen words and chumminess. Now, on the subject of fake, it is time to not focus on your insecurities but on the fact that you go through life with a burning jealousy which turns you into an approval seeking gatkruiper. Toodles for a while, I need to see to a few errands.

 18. hehehehehe kom ons kyk hoeveel van hulle kruip nog uit die woodwork as hulle sien hulle het op die vooraand van ‘die apokalips’ ‘n eervolle vermeldingkie gekry op iemand se blog…

 19. I see you are up to your old tricks again, responding to your own comments instead of mine, really, you are such a spineless hypocrite. That is just typical bully-bluster. Look at me, I am so tough, I say exactly what I want, I don’t give a fuck, I also hope she doesn’t see me and allow me to have the last word.

  Same old, same old, moving right along.

  So, tell me, are you going to open up a blog on WP? You do realize that on WP you can basically only troll yourself…wait…nearly forgot…that is your speciality…man, you are going to love WP!!!!!!!!

Los ’n antwoord.

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.