Uit met die heid

Oktober 20, 2009 in Sonder kategorie

Ja. Ek is mismoedig. Want my sekerheid het in onsekerheid ontaard. ‘n Moontlikheid net ‘n moontlikheid gebly. En skielik wonder ek wat is die definisie van moontlikheid en skielik is geleentheid/moontlikheid/onsekerheid sinnoniem. Met die drieling het ek geen kontrak nie. Beloof geen beloftes nie maar kweek geloof in waarskynlikheid en skielik vermoed ek,

ek is ‘n heiden.

5 antwoorde op Uit met die heid

 1. maryke-anne het gesê op Oktober 20, 2009

  Solank jou mymeringe nie ontaard in ‘n olikheid nie 🙂

 2. boerseun1 het gesê op Oktober 20, 2009

  Ek sal eers mooi hieroor moet dink, maar heiden weet ek nou al, die kan ek nie wees nie.Dit sal ondraaglik wees om geen vastigheid en geloof te he nie.

 3. Maghitta het gesê op Oktober 20, 2009

  sjoe, dit is ‘n diep dinkery vandag …..

 4. Jodo het gesê op Oktober 26, 2009

  Goed geskryf

 5. Of ‘n heidin, die vroulike van heider selfs.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.