FUCK ART LETS DANCE

Augustus 19, 2009 in Sonder kategorie

“Elkeen van ons is bloot ‘n geleibuis van die stroom van opgegaarde idees.” “Daar is ‘n wesentlike onverskilligheid oor die lot van die enkelinge, daar is slegs ‘n deurnis vir die groep, die groter eenheid.”- Etienne Leroux (Die Silberstein-trilogie).

In die 5 jaar wat ek kuns op skool gehad het dink ek dit sou my meer tyd bespaar het om net ‘n fotokopie te gemaak het van kosmos en landskappe. Die bloktrek-tegniek verg hopeloos te veel wiskunde. Kuns,musiek en letterkunde is die een area waar daar onderstel is om geen voorafgestelde maatreels te wees nie.  Oilpaintings van mooi kosmos prentjies op die internet, ‘n swart kind wat uitgeteer na jou toe kruip, renaissance dames in groot rokke- oe ek moet nie die big5 vergeet nie! Dit was die tipe werk wat De Kitsch as ‘n pragstuk aanskou het.

Daar was eenmaal drie enkelinge. Die drie enkelinge het meeste van hul tyd bestee om De Kitsch te krittiseer tydens haar periodes- wat elke oorspronklike konsep gemoor het met “dis te kontroversieel”. Hoe het die drie enkelinge hulle nie verlustig toe die eindeksamen nader kruip en die departement verbied enige beelmateriaal om die kunswerk van af te doen nie. Skielik was niemand se oupas en ma’s daar om hul bloeidjies te help om ‘n olifant te skilder nie. Twee van die drie enkelinge het kuns gaan swot. Die derde se passie is dood na vyf jaar  se gehammer. Met ‘n laate kunsuitstalling het ek die hemp gedra ‘Fuck art lets dance’.”Daar is nie meer enkele karakters nie; ons is elkeen  bloot geleibuise” of soms net printers.

4 antwoorde op FUCK ART LETS DANCE

  1. Berwick het gesê op Augustus 19, 2009

    Great slogan!

  2. Berwick het gesê op Augustus 19, 2009

    Great slogan!

  3. Gharki het gesê op Augustus 19, 2009

    Ek wil ook so ‘n t-shirt hê.

  4. Sal vir jou ene silkscreen 😉

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.