Almal moet asb lees want iemand sal my kan help.

Gistermiddag kry ek ‘n oproep. Dis Caroline. Sy was my huishoudster en vriendin toe ek nog in Fochville gebly het. Vir 18 jare lank en nog daarna met krisistye. Sy noem my Ma. Sy het my kinders groot gemaak, sy het my bygestaan soos my skaduwee, Sy is die sout van die Aarde. Haar jongste kind se naam is Monica, die twee meisies gaan goed aan, dis net die seun…….

Dis die stem van ‘n desperate ma. Haar middelkind Manny, wat ek sien grootword het, sagte kind, is deurmekaar met dwelms en sy is desperaat. ” Almal praat net maar niemand help my nie” was haar woorde.

Dis payback time vir my, ek moet haar help en ek wil haar help maar ek sit 1000km van haar af. Wat ek nodig het om te weet, is daar Γͺrens in daardie wye omgewing ‘n rehabilitasie sentrum of nog beter ‘n soort van ‘n veldskool waar sulke kinders weer terug op die pad gebring kan word.

Asseblief help my,

groete,

monica.

 

 

 

 

19 thoughts on “Almal moet asb lees want iemand sal my kan help.

 1. HomeMapsTelephone SearchPostal / dialling code SearchProductsBrabys MobiAdd your listingAnanzi SA searchProperty All Regions Eastern Cape Free State Gauteng Kwazulu-Natal Limpopo Mpumalanga North West Northern Cape Western Cape Angola Botswana Lesotho Malawi Mauritius Mozambique Namibia Seychelles Swaziland Tanzania Zambia Zimbabwe Submit your BusinessS A N C APhone: 018 786 1833
  Email: sancacarletonvil@mwebbiz.co.za Physical Address:
  Off5, 2 Palladium St, Carletonville, 2499
  Postal Address:
  PO Box 7013, Oberholzer, Carletonville, 2502
  Business categories:
  Drug – Alcoholism Dependence Info & Rehabilitation

Los ’n antwoord.

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.