Asus a41-x550e Accu kopen online goedkope

April 12, 2017 in Asus a41-x550e Accu

NVIDIA’s nieuwste generatie GPU’s heeft een enorme impact op de prestaties van gaming-notebooks. Terwijl niet volledig vergelijkbaar met hun volledige bureaublad equivalenten, deed de GTX 10 serie weg met de mindere-aangedreven mobiele varianten van de GPU’s.

Wat dat betekent is krijg je een laptop als deze, de Accu Asus a41-x550e , die kan bogen op zowel een aantrekkelijke prijs en grote gokkenprestaties. Dit 17-incher zit zuiver aan de entry-level einde van het bereik, maar dat is niet langer het compromis dat het gebruikt om te worden.

Dit is een geweldige gaming laptop. Het doet niet geen gebreken, natuurlijk, maar als u op zoek bent voor prestaties op een begroting, je bent op de juiste plaats. Voor ongeveer $1.000 krijg je hele hijs zootje van waarde.

Visueel, heeft het Strix GL753 veel weg van de Accu Asus x550cc die we in het verleden gekeken. Het is dezelfde grootte, met een 17.3-inch display, en het komt in de dezelfde zwarte buitenkant die wordt verdeeld door oranje knippert rondom het ROG-logo op het deksel. Het enige echte externe verschil is de optische-schijfeenheid, waardoor sommige dikte.

We ASUS geprezen voor het afschaffen van de optische-schijfeenheid op de GL702, dus in 2017 terug te zien is niet noodzakelijkerwijs een goede zaak. Maar hey, als je optische stations op uw laptop, je bent in goede handen hier.

Zoals de GL702 is de GL753 echter heel licht en draagbaar voor een 17-inch-laptop. Hij weegt 6,6 lbs (3kg) dus het is geen lichtgewicht, maar het is nergens in de buurt zo zwaar als sommige andere grote gaming laptops. Vanwege de relatief dunne randen rond het scherm, zal het eigenlijk passen in uw zak zonder iets gigantische te kopen om te gooien over je schouder.

De lichtheid nogmaals komt uit het gebruik van kunststof op metaal, maar het ziet er niet goedkoop. Accu Asus x550ca van handelsmerk ringspun patroon siert het deksel, en afgezien van de oneven splash van kleur het is meestal een subtiele affaire.

Het heeft ASUS Aura-RGB-verlichting ingebouwd in het toetsenbord, omdat iedereen RGB doet verlichting tegenwoordig. Het is een mooi toetsenbord, niettemin, vooral gezien de begroting-/ leveranciersgerichte methode van deze laptop. De toetsen hebben grote reizen en een mooi fris gevoel, en terwijl het toetsenbord waarschijnlijk niet de eerste keuze gaming invoerapparaat voor elke scherp PC gamer is, je kon gebruiken op de gaan en niet te gefrustreerd. De WASD-toetsen zijn zelfs gemarkeerd zodat ze zich van de menigte onderscheiden.

In tegenstelling tot de Accu Asus a41-x550 , is echter de markering van de genoemde sleutels niet fel oranje. Helder oranje degene voelde altijd een obstakel voor mij, want, Nou… mijn hersenen is raar.

batterij voor Asus A41-X550E
kopenaccu: http://www.kopenaccu.com

De weergave is zo goed als vindt u op de duurdere GL702, zo goed, dat een bonus voor deze goedkopere versie. Het beschikt over een kijkhoek van 178 graden en een matte afwerking, en het is een genot om naar te kijken. Kleuren zijn een beetje aan de warme kant, maar het is helder en levendig en perfect voor de job. Het is “slechts” een vernieuwingsfrequentie van 60Hz tot 75Hz vergeleken in de duurdere modellen, maar dat is niet het einde van de wereld.

Iets meer dan een 1080p scherm gecombineerd met deze grafische kaart zou een complete verspilling en geen onnodige last. Dus dat is ook de juiste weg te gaan.

Er zijn goede en slechte verhalen worden verteld hier. Het goed is dat de eigen ASUS ROG gaming toepassing zo nuttig als ooit en goed ontworpen. Het slechte verhaal is dat de Strix opnieuw wordt geladen met bloatware, zoals elke ASUS laptop te komen over onze bureaus in recente tijden.

Er is McAfee, Evernote, ASUS van eigen apps, en een “geschenk-centrum”, waarin wordt gevraagd of u wilt installeren nog meer apps. Het is allemaal volledig overbodig. Zeker, je kunt er verdwijnen, maar dat vereist worden toegevoegd wanneer in het setup-proces dat echt niet nodig is. Als dit alles bleef op de achtergrond het zou makkelijker te accepteren, maar het vraagt u om te proberen en gebruiken. Sorry, ASUS, niet u noch iemand gaat dwingen McAfee in mijn keel, en u moet niet proberen om dit te doen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *