by

Stille nag / Silent night

Desember 24, 2014 in Uncategorized

Stille nag. Mag my Christenvriende ’n geseënde Kersfees hê. Aan al my ander vriende: Vrede op aarde. Ek het dié foto’s op ’n plaas in die Groot-Winterhoek geneem. Kliek daarop om hulle groter te maak.

Silent night. May all my Christian friends have a blessed Christmas. To all my other friends: Peace on earth. I took these pictures on a farm in the Great Winterhoek Mountains. Click on each to enlarge it.

saterdagaand

Silent night

Each pictures was taken according to the following specs:

Canon EOS 5DmkII & Canon EF 16-35mm f2.8L USM

30 seconds f4.5 ISO3200 (16mm)

Ek het beide dié Somerkersfeesfoto’s geneem volgens die spesifikasies hierbo.

1 antwoord op Stille nag / Silent night

  1. tina10 het gesê op Desember 25, 2014

    Dankie Hoop julle het die allermooiste Feestyd

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.