Besig, besig, besig!

September 15, 2010 in Sonder kategorie

Die hele Rooi Rose-span is vir ‘n paar dae saam op ‘n pragtige plek ‘n klipgooi van Johannesburg om 2011 se tydskrif te beplan. Ja, dis hoe die tydskrifbedryf werk. Ons werk drie maande vooruit (as ‘n reel) en die November-uitgawe gaan reeds volgende week drukkers toe.

Op hierdie konferensie beplan ons die maandtemas, praat oor wat werk, wat nie werk nie, waarvan ons wil lees, wat ons nooit weer moet doen nie, ensovoorts. Vier dae van baie intense dinkwerk, maar ‘n wonderlike span kreatiewe kollegas. Ek dink ek het die beste werk in die land!

Vrydag hou die Caxton-groep die jaarlikse Caxton Excellence Awards, en Rooi Rose doen normaalweg baie goed daarin. (Ons ding dan mee teen al die ander tydskrifte in die groep, van Farmer’s Weekly tot Woman&Home. Engels teen Afrikaans, landbou teen vrouetydskrif, maak nie saak nie.) Dis wonderlike erkenning deur mens se “peers”. En ook van jou base. En werk ons nie tog maar almal vir erkenning nie?

Praat weer!

1 antwoord op Besig, besig, besig!

  1. Enjoy!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.